Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Bokli Vind overlegen i Allround

Sport
Del:  

Klosterskogen Allround ble en spennende affere med masse dramatikk og en svært fortjent sammenlagtvinner. Det startet med montéløpet som gikk over sprint. Løpet hadde Karslig som anfører med Willblesen utvendig og Kleppe Skranten i rygg. 

Bokli Vind (e.Järvsöfaks) galopperte inn i den første svingen for Siv Emilie Løvvvold og tapte stort terreng. Favoritten Spik Mollyn ble sendte frem til lederen fra andre utvendig på oppløpet nest siste gang. Feltet tettnet i den siste svingen. Tøffe Toft kom i et skummelt angrep som endte i galopp i brekken. Da var det Alm Kiwi som angrep ute i banen, bakfra hadde også Bokli Vind fått opp farten.

Kleppe Skranten var den beste mot mål. Via siste indre tok 12-åringen en enkel seier sammen med Josefine Eilertsen for sin nye eier Birgitte Lode. Bokli Vind ble imponerende toer mens Alm Kiwi var tredje. Spik Mollyn stingløs siste 100 meter. 

I sulkyløpet var distansen en halv runde lengre og det ble til slutt en sikker seier til Bokli Vind og Løvvold som kjørte på sikkerhet. Også her ble Tøffe Toft og Malin Berås skummel med en flott spurt. Denne gang holdt han seg til trav og det skilte ikke mer enn en drøy halv lengde i mål. Her ble Spik Mollyn tredje. 

Bokli Vind ble dermed overlegen sammenlagtvinner. Ola Stormyr eier og Geir Flåten trener 9-åringen som tok sin 30.seier på 93 starter i karrieren. Totalt ble det 50.000 kroner i belønning til vinneren. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn