Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Best igjen, har nå 24 seire

Sport
Del:  

I danskeimporten Bestbyarsenal (bilde) har Magne Olsen en vinnerhest av rang. The Liquidator-sønnen sikret i går sin 24.seier i Norge i sin 52.start. Det 

tallet er det ikke mange som matcher. 

Og måten han gjorde det på ga igjen et bevis på hestens sterke psyke. 

Fjerdespor gjennom hele første sving og frem til dødens i 12-fart. Derfra, uten drahjelp måtte hesten gå utvendig for Marino D.V. Grepet koblet de i brekken. Fra tredje innvendig kom Synjo Danseuse løs samtidig og de nærmet seg mye mot mål men Bestbyarsenal viste klasse og vant løpet med hode på 1.14.1/1640 auto. De ga nye 14.000 til eier og trener Stig Rønne. 

I de åtte løpene som ble kjørt i går er det verdt å nevne at det åtte forskjellige trenere på vinnerne. I tillegg åtte forskjellige kusker. Det var kun Bjørn Garberg som klarte begge deler i går. Han vant det sjette løpet med egentrente Spang Trym (e.Moe Odin). 

Det er også verdt å nevne at Tor Wollebæk satt bak en veldig spennende 3-åring i prøveløpet. Med Sindy Vinter som 3.mor på begge sider av stamtavlen er dette et ekte Ola Martin Aasen-produkt. Jerven Junior (e.Fjord Jerven) eies og trenes av John Inge Floberg fra Dombås. Han la inn en meget rask sisterunde (rundt 1.27.5) og landet på 1.31.7/2160 volte. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn