Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Bare OGP er "spikret" i stein

Del:  

Før, under og etter Lionels fantastiske prestasjon søndag har mediestyret rundt hesten, Daniel Redén, Gøran Antonsen og Kjell Arne Ness vært massivt. Vi tok en prat med Gøran i dag 

når det værste kanskje har lagt seg litt og minnet ham på at Look de Star-sønnen er en av fire hester som Åbys Sportssjef Jon Walter Pedersen drømmer om på startstreken i Olympiatravet om snaut tre måneder. 

- He he, ja det hadde vært moro men så langt har vi faktisk ikke tenkt enda. Akkurat nå suger vi litt på karamellen sier Antonsen Jr. som også har annet å glede seg til fremover. I juni venter han og kona Eli Olsson Antonsen sitt første barn. 

Gratulerer!

- Tusen takk, vi gleder oss stort. 

Tilbake til Lionel. Hva er tenkt?

- Det eneste som liksom er spikret, om man kan si det så langt i forveien er Oslo Grand Prix hvor jeg ønsker å kjøre hesten selv. Til det løpet har vi allerede fått invitasjon og starter om alt er bra med hesten. Hele matchingen går på Lionels premisser så spikret er kanskje å ta hardt i. I tillegg hadde det vært veldig morsomt å starte i Ulf Thoresens Minneløp som er blitt eliteløp. 

Etter Prix de Paris som er neste oppgave er ingenting bestemt. Han er tittelforsvarer i Prix de l`Atlantique på Enghien-banen omtrent samtidig som Olympiatravet går så jeg vil kanskje tro det blir en av de to oppgavene men vi har ikke diskutert det. 

Hva med avl, han bør være attraktiv nå?

- Ja vi har allerede fått hendvendelser fra både Sverige og Italia men vi ønsker å fokusere på konkurransebiten i hvertfall denne sesongen også. Jeg har liten erfaring med kombinasjonen løp og avl så vi tar en ting av gangen foreløpig. 

Og salg, har dere blitt tilbudt noe for hesten?

- Ingenting konkret. Mange har spurt oss om vi vil selge men for min del blir det litt som å selge kompisen sin og det ønsker jeg ikke. 

Det er du og Kjell Arne Ness som eier hesten. Har det alltid bare vært dere to?

- Ja, faktisk fra før hesten ble født. Kjell Arne har vært kompis med pappa omtrent helt siden pappa kom fra Sarpsborg og til Mysen. De eide Yes No Have sammen, han vant syv montéløp et år. Jeg bodde da i leiligheten under Kjell Arne og en fredagskveld satt vi og pratet om at Aurora Signs karriere var over. Da bestemte vi oss for hingst, fikk leid hoppa og eventyret var i gang. 

Helt ærlig, hvor nervøs var du i helgen?

- Ja si det. Jeg er normalt en ganske rolig fyr og har etterhvert kjørt Derby og OGP men dette var faktisk OGP ganger to. Det må jeg innrømme. Ifølge Elin begynner jeg ofte med ablegøyer når jeg er nervøs så jeg vet ikke helt hva jeg skal svare. Det var helt spesielt og utrolig moro avslutter Gøran og smatter på en av stallens håpefulle som trenes as we speak.

Foto: Trav24.no 

Tips en venn