Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Matchplay S.SFast WinnerGabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es Esperanza, Ygritte, EikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden,  Viking Va Bene, Well MadeSliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Matchplay S.SFast WinnerGabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es EsperanzaYgritteEikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden, Viking Va BeneWell MadeSliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Matchplay S.SFast WinnerGabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es Esperanza, YgritteEikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden,   Viking Va BeneWell MadeSliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K.

3 ubeseirede, 5 til som kommer

Sport
Del:  

Det gleder oss stort å se trenere som kan forme en unghest, matche den klokt og ikke minst ta vare på den. De siste årene har andelen trenere som satser på dette området økt

og konkurransen blir hardere og hardere etter som kunnskapsnivået heves. Risken for skader og andre problemer øker når listen flyttes oppover og noen kan ha fryktelig utur en sesong mens alt går på skinner året etter. Men alt i alt peker alle piler ganske så bratt oppover for norsk travsport.

Anders L. Wolden har blandet sine amerikanske erfaringer, via jobben som stallgutt hos Trond Smedshammer og tiden som egen trener med de forutsetningene vi har her til lands. Suksessen kom fort og den hardtarbeidende trønderen står i år med stallen full av veldig spennende hester, unge som gamle. 

I år har han startet med tre 3-åringer så langt, alle har vunnet sitt debutløp og på stallen bare venter de fem siste 3-åringene på sine sjanser. 

Er alle like god?

- Alle er nok ikke på samme sted i karrieren men det er ikke så langt unna. To gikk prøveløp onsdag men den ene tullet seg bort med galopp. De er jevne så det er ikke enkelt å plukke ut en eller to. Dessuten skjer det mye i denne perioden. Man får se hva de vil selv når det kommer til løpssituasjon. De utvikles med konktinuerlig trening og hestene vokser bra på denne tiden av året. 

Men de fem siste er rett rundt hjørnet? 

- Ja, det vil jeg påstå selv om ikke alle debuterer om et par uker. 

Du har også en del spennende 4-åringer, hva er årets målsetning?

- Nå har det gått veldig bra de siste årene og jeg økte fra drøyt 3 til over 5 millioner innkjørt på stallen i fjor. Skal man slå de tallene er man avhengig av at minst en får bra klaff i de litt større løpene. Jeg har syv 4-åringer på stallen og har et godt håp om at hester som Phantasm Soa, Reallyokay, Dillon K.W. og Fiobano skal hevde seg godt. Dessuten er det noen som ikke har startet i min regi enda og de kan muligens overraske forklarer Wolden. 

For å svare på spørsmålet, kjører vi inn 4 millioner kroner så er jeg fornøyd. Det over får bli en bonus. 

Storløpene kommer snart på løpende bånd. Skal du til Solvalla med noen?

Planen er at U.S. Male E.P. skal ut i Harper Hanovers Lopp og at Fiobano starter i et 4-årsløp. Phantasm Soa blir antageligvis i Frankrike til Oslo Grand Prix-helgen hvor han etter planen skal starte. 2017 har startet bra for oss, vi er en fin gjeng som jobber mye. Pr, 1.mai har våre hester vært på trippelen i 30 av 67 starter, tatt 13 seire og kjørt inn over 1.3 millioner kroner avslutter Wolden som råder over ca 25 hester på Bjerke Travbane i dag.

Her holder Eirin et godt tak i Robin G.T. (e.Broadway Hall) mens Line har et godt grep i Scar (e.Great Challenger). Begge 3-åringer som har vunnet sitt første løp.  

Foto: Cato Aas

Tips en venn