Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

2017-slageren slo til igjen

Sport
Del:  

I Wayne Brogård har Solsikke Invest ANS og trener Kari Anne Knutsen en herlig løpshest. Den danskfødte SJs Photo-sønnen var en av landets mestseirende hester i 2017 med hele 

fjorten seire på tjueseks starter. I fjor ble det tre førsteplasser. I år har 8-års vallaken igjen funnet storformen. En råsterk fjerdeplass i stayerløpet på Momarken under Unionstravet ble i går fulgt opp med en vel så imponerende seier på Bjerke. Etter at Super Strong hadde måtte åpne fort og svare opp Rapide Frecel i løpet av første runden stoppet ikke klokken før 09/500 meter og 12.6/1000 på kilometeren. 

Da kom favoritten Amarone Classic og holdt tempoet oppe. På sisterunden sendte Eirik Høitomt Wayne Brogård i angrep fra køen på siste langside. Da gikk Jonas Moberg foran med Paleo Pride som så pigg ut i det han galopperte utvendig mot siste sving. Wayne Brogård ség på mot slutten av oppløpet og kort før mål var de først på strålende 1.13.2/2100 auto. Samme tid fikk Super Strong som kjempet som en løve helt til mål etter all kjøringen underveis. 

De ga 30.000 kroner til den danskfødte vallaken som nå nærmer seg 600.000 kroner innkjørt. S.M.K. Spirit tredje fra innerfila. 

Resultater: 

Foto: Åge Liland

Tips en venn