Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Varmb. unghester

Hestens/Varens navn:  Quality Commander

Selgers navn

Telefon

Epost

Pris

Alder

Beskrivelse

Tor Magne Kvia
98241813
Bud over 55000,-
Åring
Åringshingst etter Zola Boko og Quality Girl selges. Flott rettstillt hingst med kraftig og pen bygning. Godt lynne og mye håndtert. Moren har avlet frem flere gode avkom tidligere. Blant annet i form av; Quality Actress, gr.lag 319000,- vinner av Ben Orres minneløp og en sterk 4.premie i hoppederby. Quality Fighter som satte norsk rekord som 2åring og står med gr.lag på 385000,- og Quality Dancer (3 åring) som vant sin 2. start i karrieren og står dermed med 21000,- i gr.lag. Det er ordnet hingstebeite til hesten i sommer dersom det ikke er ønskelig med overtakelse før til høsten. Hesten er følgt opp med vaksiner, hovstell og markkurer. Ta kontakt for mer info og eventuelle spørsmål.

Bilde ikke tilgjengelig

Stamtavle

Zola Boko
Quality Girl
Goetmals Wood
Big Blue Kitten
S.J's Photo
Mannequin Quality
And Arifant
Tahitienne
Pine Chip
Dasooner Dabettor
Photo Maker
Sassy Jane
Ditka Hanover
Marzena Quality

Hestens/Varens navn:  Izabell M.E.

Selgers navn

Telefon

Pris

Alder

Beskrivelse

Tove
92813143
Bud
1
flott åringshoppe til salg Har søsken som som Amir B. S som har vunnet kriteriet. Be A Mixt Chili B som har gått 1.12.8 og tjente nesten 350 000, cool Counter M.E., Daydream som gikk 1.14 som 3 åring og Golden Dream M.E. som har PR dags dato gått 1.16. Har en søsken flokk som har bevist att de leverer i løpsbanen

Stamtavle

Evil Enok M.E.
T.J. Mixy
Magnetic Power
Topaz dragon
Armbror Plush
T.j. Mixy

Hestens/Varens navn:  Zakira

Selgers navn

Telefon

Epost

Pris

Alder

Beskrivelse

Jan Tore Alund
99554490
BUD
1
Rettstilt og fin åringshoppe til salgs. Tillitsfull og snill hoppe som har gått på utegang med 2 andre åringer i høst og vinter. Er fulgt opp med hov stell og tenner. Mangler siste vaksinen. leveres ferdig sertifisert. Ens Snapshot er far til bl.a. Politiken (2,1 mill innkjørt) og Let`s Take a selfie.(snart Millionær) mor The Face var selv en habil traver med rekord 13,4 og 335.000 innkjørt. Ring for en hyggelig hesteprat.

Stamtavle

ENS SNAPSHOT
THE FACE
S.J`S PHOTO
ENS BRITTANIA
REVENUE
THE LIVING EN
PHOTO MAKER
SASSY JANE
GO GET LOST
REGRESSION
REVE D`UDON
HAZEL SUND
ENJOY LAVEC
PAISLEY YANKEE